أجنحه بصوص البافلو زي محلات بره بظبط
أجنحه بصوص البافلو
الطريقه
اجنحه نضع عليهم صوص صويا دبس رمان توم بودر وبصل بودر وفلفل اسود ناعم وبابريكا ملح ملعقتين صلصه و معلقتين كاتشب حار ونصف كوب زبادي نخلط كل المكونات مع بعضها
وتنفع بالتدبيله لمده 2 ساعه وتخلف بالدقيق عليه نفس التوابل وتصدم بمياه فيها مكعبات ثلج وتخلف بالدقيق ثاني مره وتقلي في زيت غزير وسخن
صوص البافلو الحار
ثلات معالق زيت او زبده نضع عليهم كاتشب نصف كوب
معلقتين صوص صويا ملعقتين دبس رمان
معلقتين عسل ونحل وبديله مربي لا يوجد فيها تكتلات او سيرب تقيل (شربات) نضع عليهم بابريكا حاره ويقلب الاجنحه بعد القلي بصوص وتقدم بطبق التقديم
إرسال تعليق
0 تعليقات