شوربة لسان العصفور حلوه جدا في الشتاء
شوربة لسان العصفور
المقادیر
4 كوب ماء
مكعب مرق الدجاج
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل أسود
ملعقتين كبار زيت نباتي
طريقة التحضير
نسخن الزيت في حلة وننزل بلسان العصفور ونقلبه لحد ما لونه يبقى ذهبي.
- نخرج لسان العصفور من الزيت و نحطه في طبق على جنب و نحط مكعب مرق دجاج في الزيت النباتي اللي شوحنا فيه لسان العصفور.
- نقلب بالراحة لحد ما المكعب يدوب و يتوزع على كل كمية الزيت وبعدين نضيف الماء ونقلب كويس لحد ما يدوب تماما.
- نضيف رشة الملح و الفلفل الأسود ونسيبه يغلي لمدة دقيقتين وبعدين ننزل بلسان العصفور ونقلبه حاجة بسيطة وبعدين نغطي الحلة ونسيبه على نار متوسطة لمدة خمس دقائق لحد ما يستوي ويبقى جاهز للتقديم
إرسال تعليق
0 تعليقات