أساور الست

أساور الست

 

أساور الست


أساور الست


المقادير


الفة جلاش


كوب سمنة بلدي سايحه 


نصف كوب فستق مفروم


نوتيلا


للسيرب:


كوبين سكر


کوب مایه


معلقة صغيرة عصير ليمون 


طريقة التحضير


نعمل السيرب بوضع مكوناته على النار لمده 7 دقايق ونحط عصير الليمون وتغلي غلوتين ونطفي ونسيبه يبرد نقسم الجلاش نصفين بالسكينه وناخد طبقة من الجلاش وندهنها بالسمنة ونطبقها علي شكل مربع وندهنها مره تانيه وبعدين تلفها ونلفها دايره علي بعضها علي مسن أو خشبة رفيعة زي القلم الرصاص وبعدين نخرجها


نرص الأساور جنب بعضها في صينية فرن مدهونه زيت أو سمنة وبعدين ندهن الأساور بالسمنة وندخلها الفرن علي الرف الأوسط على درجة حرارة 180 لحد ما تاخد لون ذهبي ونخرجها ونسقيها بالسيرب البارد


نحط في منتصف الأساور نوتيلا أو مكسرات مفرومة حسب الرغبة.

إرسال تعليق

0 تعليقات