اللحمة بالبصل أورمة

اللحمة بالبصل أورمة

 

اللحمة بالبصل أورمة:


اللحمة بالبصل أورمة:۔


المقادیر


كيلو لحمة


كليو بصل أورمة


ملح


فلفل


بهارات


حبهان

لمشاهدة الطريقة فيديو 👇👇

style="font-size: medium;">

                           (هنا)


خطوات التحضير


تغسل اللحم جيدا.


بسلق اللحم نص سوا فقط بالطريقة المعتادة مية مغليه فيها


طماطم وبصل وحبهان.


وأحط اللحمة ولما تقرب للسوا بحط ملح وفلفل ونشلها من


الشوربة.


البصل لو حجمه صغير مش بقطعه بالسكين وبحطها كامله.


الو حجمها كبير مثلا مقاس الخوخة بقطعها یا اتنين یا اربعة بحيث كل البصل يبقى مقاس واحد ويستوى سوا.


بحط البصل في الصينية وارش ملح وفلفل مش كتير لأن اللحمة


ملحها خدته في السلق.


اقطع اللحم وأرصهم فوق البصل واخد شوية شوربة وأحطهم عليها وأغطيها تغلى على البوتجاز


بعد ما أتأكد ان البصل أستوى واللحمه نضجت تماما بحطهم في الفرن ياخدوا لون البصل طعمه خطير وال لحمه بتاخد من طعمه وبكده يكون جاهز للتقديم


إرسال تعليق

0 تعليقات